Skip to main content
Φεβ 1, 2023

1η Φυσική συνάντηση στα πλαίσια του έργου Co-Protect

Την Τρίτη 31/01 και Τετάρτη 01/02 η σχολή Πολιτικών Μηχανικών φιλοξένησε την 1η φυσική συνάντηση στα πλαίσια του έργου Co-Protect, η οποία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις εγκαταστάσεις της σχολής στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου. Η συνάντηση αφορούσε την 1η από τις 4 θεματικές του έργου, που αφορά τα εργαλεία Διαχείρισης Σεισμικής Κρίσης.

Η πρώτη μέρα της συνάντησης ξεκίνησε με καλωσόρισμα από τον Συντονιστή του έργου, παρουσίαση της ατζέντας του διημέρου και ανασκόπηση της τρέχουσας κατάστασης όσον αφορά την υλοποίηση του φυσικού αντικειμένου. Κάθε φορέας είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει ζωντανά τις δυνατότητες που προσφέρει η λύση του ως ανεξάρτητο προϊόν αλλά και τις προοπτικές για διασύνδεση των λύσεων με σκοπό τη δημιουργία μίας ενοποιημένης πλατφόρμας αντιμετώπισης σεισμικών κρίσεων. Η 2η μέρα ήταν αφιερωμένη σε συζήτηση μεταξύ των φορέων του έργου με σκοπό την ανάδειξη δυνατοτήτων διαλειτουργικότητας μεταξύ των προσφερόμενων προϊόντων.

Η διά ζώσης επικοινωνία μεταξύ των εταίρων θα οδηγήσει στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση των προϊόντων σε ένα ενιαίο εργαλείο υψηλών δυνατοτήτων τόσο για την έγκαιρη προειδοποίηση σε επερχόμενο σεισμικό γεγονός όσο και για την ταχύτερη και αποδοτικότερη αντιμετώπιση της κρίσης.

© Co-Protect. All rights reserved. Powered by Prisma Electronics SA.