Skip to main content
Σεπ 12, 2023

ENGAGE IMS/CAD

Στο πλαίσιο  της ανάπτυξης του τεχνολογικού οικοσυστήματος πολιτικής προστασίας CO-PROTECT η εταιρεία Satways προσφέρει για τις ανάγκες διαχείρισης σεισμικής κρίσης  και δασικών πυρκαγιών εξειδικευμένες εφαρμογές καθώς και λογισμικό  διοίκησης και ελέγχου για την υποστήριξη του επιχειρησιακού έργου των οργανισμών πολιτικής προστασίας και ασφάλειας.

Το λογισμικό με το όνομα ENGAGE λειτουργεί σαν πλατφόρμα ολοκλήρωσης των δεδομένων που παρέχουν τα εργαλεία  που έχουν αναπτύξει οι εταίροι του CO-PROTECT σε ένα ενοποιημένο περιβάλλον.

Το ENGAGE υποστηρίζει οπτικοποίηση αποθηκευμένων πληροφοριών, διαχείριση και παρακολούθηση των πόρων του οργανισμού (προσωπικό, οχήματα, εξοπλισμός), διαμοιρασμό επιχειρησιακής εικόνας (δεδομένων πεδίου)τόσο στον ίδιο όσο και σε περισσότερους συναρμόδιους φορείς, ανάθεση αποστολών και επιχειρήσεων κλπ..

Οι δυνατότητες του ENGAGE μπορεί να αξιοποιηθούν σε όλες τις φάσεις διαχείρισης κρίσεων, με έμφαση στην ετοιμότητα και την αντιμετώπιση περιστατικών έκτακτης ανάγκης, υποστηρίζοντας  τις παρακάτω λειτουργίες:

  • Οπτικοποίηση και διαχείριση γεωγραφικών δεδομένων (ψηφιακή χαρτογραφία)
  • Καταγραφή και διαχείριση των πόρων του οργανισμού (logistics)
  • Διαχείριση σχεδίων αντιμετώπισης περιστατικών (planning)
  • Διαχείριση επαφών επικοινωνίας (call center)
  • Τηλεματική παρακολούθηση πόρων (οχήματα, εξοπλισμός, προσωπικό)
  • Ψηφιακή καταγραφή συμβάντων και διαχείριση επιχειρήσεων (Command & Control)
  • Υποστήριξη αμφίδρομης επικοινωνίας του κέντρου με το προσωπικό στο πεδίο (mobility)
  • Διασύνδεση με υπάρχοντα συστήματα και ολοκλήρωση υπηρεσιών έγκαιρης ειδοποίησης (early warning)

Tο ENGAGE αποτελεί επιχειρησιακή λύση  εγκατεστημένη σε φορείς όπως το Πυροσβεστικό Σώμα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, Οργανισμοί Αυτοδιοίκησης κλπ. Στο πλαίσιο του COPROTECT η πλατφόρμα του ENGAGE ενσωματώνει διάφορα συστήματα και λύσεις που έχουν αναπτυχθεί από συνεργαζόμενους στο έργο φορείς για την υποστήριξη της διαχείρισης σεισμικού κινδύνου και του κινδύνου δασικών πυρκαγιών.

© Co-Protect. All rights reserved. Powered by Prisma Electronics SA.