Skip to main content
Οκτ 19, 2023

Διάκριση του Ofire+ της εταιρίας ΟΜΙΚΡΟΝ Σύμβουλοι Περιβάλλοντος Α.Ε. για το Δήμο Θέρμης

Με την εφαρμογή Ofire+, η οποία αποτελεί βασικό προπομπό των καινοτόμων αποτελεσμάτων της εταιρίας ΟΜΙΚΡΟΝ Σύμβουλοι Περιβάλλοντος Α.Ε. στο έργο του Συνεργατικού Σχηματισμού Καινοτομίας Co-Protect, κατόρθωσε να διακριθεί ο Δήμος Θέρμης αποσπώντας βραβείο Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΟΤΑ Awards 2019-2023.

Συγκεκριμένα, η εταιρία ΟΜΙΚΡΟΝ Σύμβουλοι Περιβάλλοντος Α.Ε. σε συνεργασία με τον Δήμο Θέρμης έθεσε σε εφαρμογή κατά τη διάρκεια των τελευταίων αντιπυρικών το σύστημα Ofire+ που αφορά «Σύστημα της ετοιμότητας στην πρόληψη και διαχείριση του ρίσκου από πυρκαγιές υπαίθρου».

Το σύστημα Ofire+ συνδυάζει δύο εφαρμογές, μία εφαρμογή γραφείου και μία διασυνδεδεμένη εφαρμογή κινητού για στελέχη στο πεδίο αλλά και για πολίτες. Οι εφαρμογές αποσκοπούν στην παροχή έγκυρων, έγκαιρων και τοπικών/ αναλυτικών πληροφοριών ρίσκου και επικινδυνότητας, ώστε να διευκολύνουν στις προβλεπόμενες σχετικές διαδικασίες και στη λήψη αποφάσεων του Δήμου στη μάχη για τη μείωση των καταστροφικών συνεπειών από τις πυρκαγιές υπαίθρου.

Η τελετή απονομής των βραβείων, πραγματοποιήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο και ο Δήμαρχος Θέρμης σε δήλωσή του μετά την παραλαβή των βραβείων ανέφερε ότι «οι πανελλήνιες αυτές διακρίσεις αποτελούν αναγνώριση της πολύ σοβαρής δουλειάς που έχει γίνει στο Δήμο στους τομείς της Πολιτικής Προστασίας και του Εθελοντισμού».

© Co-Protect. All rights reserved. Powered by Prisma Electronics SA.